Lomitusi pallet fesoasoani Bos Group faʻamaumau faʻamaumauga faʻatau i le 2022

Ua tatalaina e Bos Grou lana lipoti tau tupe faaletausaga 2022, o le XF lomitusi pallet o loo avea foi ma se vaega malosi i la latou salse. , ma lona fa'ai'uga o le tausaga o fa'atonuga mo masini dicutter ma tautua na toetoe lava 20% maualuga atu nai lo le fa'ai'uga o le 2021.

Lomiga pallet3

“E ui lava i lu'itau tetele o le lalolagi tatou te feagai, o pallets lomitusi na maua ai le malosi o galuega fa'aletausaga ma le fa'atupulaia o tupe mama," o le tala lea a le matou pule.E na'o le aufaigaluega fa'apitoa ma le lagolago malosi a le tele o a matou fa'atau oloa ma tagata fa'atau na matou ausia ai ni fa'ai'uga mata'ina fa'atasi ma pallets e le tu'ua, ae matou te iloa fo'i o le fa'amalieina o tagata fa'atau na mafatia e avea ma ta'imua mo le fa'ailoga fa'apitoa fou mo paleti. tele 1060 * 750mm ua fai sina umi pe a leai se faʻasoa i totonu o le matou faleteuoloa.

Lomiga pallets 'Oloaiga toe faateleina i le igoa ma gaugau lanu pusa alamanuia, ae faaitiitia i le alamanuia meafaitino fetuutuunai, aemaise lava i le pusa corrugated afifi pallet alamanuia.Plastic pallet Poloaiga faateleina i Asia ma Aferika, ma sa maualalo teisi i Europa ma Amerika. .

O fa'atauga i le vaega lomitusi ma fa'ata'otoga fa'ata'oto na si'itia i luga atu i le 20 pasene.O lenei siitaga na mafua ona o le siitia o poloaiga a o lei auina atu mo le lolomiina o pallet i le amataga o le tausaga pe a faatusatusa i le 2023, faapea foi ma le maualuga tele o le numera o le ulufale mo le 2022. O vaega uma e fa na saofagā i le tuputupu aʻe o le lomitusi faʻatau atu, e le gata. pallet lea e fa'aoga i le vaega o pusa lanu gaugau e matua malosi, soso'o ai ma le pusa fa'a'olo, mea fetu'una'i ma vaega fa'ailoga.

Lomitusi pallet1

O le fa'amalieina o tagata fa'atau ma le tulaga lelei o le tu'uina atu o fa'atonuga o pallet lomitusi o le a fa'aauau pea ona maualuga le taula'i atu i le Vaega i le 2023. Atonu o le a toe maua se isi tausaga malosi, ma o le a tatou le fa'afefeteina le lelei pe a tatou tilivaina. sili atu pallet lomitusi.

Matou te faʻatulagaina le vaʻaiga faʻapisinisi o le lumanaʻi o le lalolagi lomitusi ma le afifiina o pallet, e aofia ai le fesoʻotaʻiga, numera ma masini, ma le faʻaauau.

Lomitusi pallet2

Le tele o fa'ailoga o lo'o fa'aliliu atu i le fa'apipi'iina o pallet lomitusi gafataulimaina mo a latou pepa po'o hemp.O isi o loʻo taulaʻi i le faʻaitiitia o le aofaʻi o le afifiina o oloa taʻitasi.O lenei mea e faʻaitiitia ai le mamafa o le oloa ma le tau o le felauaiga, ma paʻu palasitika e lafo atu se feʻau lelei i tagata faʻatau. Faʻaitiitia, toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina o se vaega o le tautinoga lanu meamata e nafa ma le lalolagi.

 


Taimi meli: Mati-09-2023