O oloa fou e leai se taofi: O le a o'o mai ai mea fa'ate'ia lomitusi mo masini lomitusi numera?

Faatasi ai ma le paleti pinter fou ua mamanuina mo lomitusi numera, o le a toe faʻaleleia le malamalama o le alamanuia i tekinolosi lomitusi numera.
O lo'o taumafai Terlas e fa'aoso le suiga fa'afuainumera o le pisinisi fa'ailoga fa'atasi ai ma le fa'alauiloaina o le Gallus One, o se masini lomitusi fa'akomepiuta tuto'atasi e fa'atatau i le maketi pupuu ma feololo.Pallet lomitusi a XFna tupu i le taimi lenei mo masini lomitusi.

fata lomitusi

 Lomitusi palleto se pallet mo le 340mm roll-to-roll UV inkjet numera lomitusi faʻavae i luga o le Labelmaster platform, e mafai ona lolomiina i le saoasaoa o le 70m / min i se iugafono o le 1,200dpi i le fa-lanu ma le paʻepaʻe faiga.

O lo'o fa'atumauina ai le tele o fa'ailoga mata'utia o le Gallus Labelfire 340, e aofia ai le fa'amama fa'amama fa'aautometi atoa ma le fa'aogaina o mea pu'upu'u fa'amau ma le tele o le fa'aputuga o taui e mana'omia ai le fa'aputuga e fesoasoani i le fa'aputuina.

fata lomitusi
Afai o le Labelfire 340 o se masini lomitusi numera "tamaia" mai Terlas, o le a faʻatumu e le Gallus One se avanoa tele i le maketi faʻailoga mo masini lomitusi numera taugofie ma lona tulagavae faʻatusatusa, maualuga maualuga o masini, ma "tau faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa. ”
"O le tekinolosi atoa o le lomitusi fou e faʻavae i luga o le Teras' flagship Labelfire 340 ma mulimuli i lona mautu ma le faʻaaogaina i le maualuga maualuga."Dario Urbinati, pule sili faʻatau ma tautua, Teras.

“O lo'o matou va'aia le mana'omia mai pisinisi laiti a le aiga o lo'o su'e ni mea e sui ai le lomitusi fa'aleaganu'u ma tekonolosi fa'asili, fa'apea fo'i ma le fiafia tele i le fa'avasegaina o pallet lomitusi mai fa'alapotopotoga fa'avaomalo.

Matou te talitonu o la matou pallet pinter o loʻo i le amataga o se vaitau fou lea o le a le faʻalagolago le manuia o le lolomiga numera i luga o "gimmicks" ae i luga o se tau moni o le Puleaina (TCO).

"O loʻo i ai se va faʻamoemoega i le va o mea o loʻo folafola mai e masini komepiuta ma mea latou te tuʻuina atu.Matou te mananaʻo e faʻafesoʻotaʻi lena va.O tekinolosi lolomi faakomepiuta e manaʻomia le agai i se tulaga o le vaʻai, ae le na o le talanoa e uiga i faʻamatalaga masini.“O lo'o matou aga'i atu mai le faia o se ipu u'amea i le fa'atauina atu o se fa'anatura atoa - o le lomitusi o se meafaigaluega mo le fa'aliliuina o fa'amaumauga i se mea e mafai ona pa'i atu i ai.” O le lomitusi pallet o se meafaigaluega mo masini lomitusi.

E talitonu Urbinati o Teras, i le avea ai ma se tasi o kamupani fa'avae i totonu o pisinisi vaapiapi suiga, ei ai le matafaioi e fesoasoani i le suia o le alamanuia, e tatau foi ona i ai se aafiaga i luga o le lomitusi.

fata lolomiei ai lona lava tala'aga o suiga - mai le lomitusi tusi i flexographic ma offset lomitusi ma o lea ua lolomi numera.O le a tatou toe faʻafouina i tatou lava i tekinolosi fou ua tatou maua.Ae o le isi a matou faʻamoemoega o le atinaʻe o se faʻalapotopotoga, ae le naʻo se pallettechnology.
Shenzhen Xingfeng Plastic Co.,Ltd-(Ofisa Shenzhen)
Xing Feng Plastic Technology (Huizhou)Co.,Ltd-(Huizhou falegaosimea)
Fa'aopoopo:Vaega o tagata o le nu'u o Shunju i Qiuchang, nu'u Tea Garden, Itumalo o Huiyang, le taulaga o Huizhou, Guangdong, Saina
Wechat: +86 18718676157
Email : sales@xingfengsj.com            


Taimi meli: Oke-08-2022