Faʻatusatusaga o paʻu palasitika ma paʻu laupapa

O pisinisi fa'atau oloa ua avea ma aga aga'i i fa'amatalaga, feso'ota'iga ma fa'ava-o-malo

1.Third-party logistics o loʻo faʻateleina le avea ma faiga faʻapitoa o auaunaga faʻapitoa.Mai Europa ma le Iunaite Setete, o le gaosiga ma le gaosiga o pisinisi e le o toe i ai a latou lava fale teu oloa, ma o le isi nofoaga autu mo a latou lava auaunaga, ua avea ma masani.

2. Faʻamatalaga tekonolosi ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua faʻateleina le faʻaogaina i le tulaga o le faʻaogaina, ma o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi le logistics ma le e-commerce.I le vaitau o le 1970, o le faʻaaogaina o tekonolosi faʻamatalaga faʻaeletoroni (EDI) i le matata o logistics ua faʻafaigofieina ai le faʻaogaina o le faʻatonuga ma le faʻaaluina o le taimi i le faagasologa o le logistics, e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi vave faʻamatalaga faʻamatalaga o le tuʻuina atu ma le manaʻoga. ma soʻotaga taʻitasi i le faagasologa o le logistics e mafai ona fesoʻotaʻi saʻo, faʻaleleia atili le lelei o logistics.O le tula'i mai o le Initaneti ua ta'ita'ia ai suiga fou i totonu o pisinisi fa'atau.Fa'amatalaga sa'o taimi ma sa'o e fa'atatau i luga ole Initaneti e fetaui ma fa'amatalaga mana'oga o le fa'atonuina malosi o le fa'aogaina o fa'amatalaga ma fa'amautinoa le fa'asoa atoa o fa'amatalaga i le va o itu ta'itasi o feso'ota'iga logistics ma le laumua fa'apea fo'i le va o lala ta'itasi.
3. Pallet palasitika o se ituaiga o logistics iunite lagolago forklifts, fata ma isi meafaigaluega logistics.
E mafai ona faʻaaogaina e teu ai, uta ma felauaiga oloa.O se tasi lea o meafaigaluega fa'apitoa mo le fa'aogaina o mea fa'aonaponei.O le tulaʻi mai o paʻu palasitika o le faʻamalieina lea o manaʻoga o le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaaogaina o paʻu palasitika nai lo paʻu laupapa e mafai ona faʻaitiitia ai oloa sili ona lelei i le faʻaleagaina o le vaomatua;O se oloa e le maalofia e faʻafetaui i le atinaʻeina o pisinisi faʻapitoa.Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻamalosia o le manatu o le saogalemu o meaʻai ma le maualuga o manaʻoga o le soifua maloloina o le falemaʻi vailaʻau, o le fata palasitika e fiafia ma sailia e le faleoloa o meaʻai ma vailaʻau mo lona anti-corrosion, anti-moisture, anti-rust, anti. -a'ai mogamoga, e le o le pala ma isi uiga.E le gata i lea, o le fata palasitika o loʻo i ai uiga o le maualuga o le faʻatinoina o le faʻatinoga ma le umi o le auaunaga, ma e iai le tele o faʻaoga i vailaʻau, ie, gaosiga ma isi fanua.

xdthfd (1)

Tulaga lelei o palani lomitusi palasitika

1. Puipuiga o le siosiomaga, faigofie ona faʻamama, faʻamaoniga iniseti ma le susu

2. Tumama ma toe faʻaaogaina e faʻafetaui ai manaʻoga o le puipuiga o le siosiomaga

3. Lomitusi pallets e mafai ona faʻavasegaina lanu, e mafai ona makaina le igoa o le atinaʻe (LOGO), e faʻamalieina manaʻoga o le pulega vaʻaia pe a faʻafeiloaʻi a tatou MOQ.

4. Pallets Nonstop Leai se fumigation, tuusaunoaina asiasiga auina atu i fafo

5.Clean foliga, leai burrs, leai se faaleagaina i pepa, faagaoioiga saogalemu

xdthfd (2)

Le lelei o palleti laupapa
1, manaʻomia le faʻavasegaina, tau maualuga, taamilosaga umi, eseesega tele

2, leaga le tumau, e le toe faʻaaogaina, e le o le puipuiga o le siosiomaga

3, aua le moistureproof faigofie pala, e le faigofie ona faamama, mogamoga

4. E tatau ona tofotofoina le auina atu i fafo

5, faigofie ona gaosia burrs, faaleagaina le pepa, e le saogalemu e faagaoioia.


Taimi meli: Iul-22-2022